Become your best

Become your best… la Vest. Luni se dă startul admiterii de toamnă la UVT. Mai sunt disponibile locuri bugetate, dar și cu taxă

Sesiunea de toamnă a concursului de admitere la UVT debutează luni, 3 septembrie. Universitatea mai are disponibile 214 locuri bugetate, precum și locuri cu taxă. Cele mai multe locuri bugetate sunt disponibile la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie (57), iar cele mai puține, la Facultatea de Sociologie și Psihologie (4).

Oferta Universității pentru absolvenții de Bacalaureat este de 77 de specializări de licență. Dintre acestea, 19 sunt în limbi străine, engleză și germană. Universitatea de Vest din Timișoara este cea mai mare instituție de învățământ superior din vestul țării, cu peste 15.000 de studenți, în 11 facultăți.

În sesiunea de vară, Universitatea a înmatriculat în anul I de studiu aproape 3400 de tineri. Cei mai mulți studenți de anul I îi va avea Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA), mai mult de 900. De altfel, FEAA este cea mai mare facultate din cadrul Universității. De asemenea, aproape 550 de noi studenți vor studia din toamnă la Facultatea de Sociologie și Psihologie, iar un număr de peste 400 de tineri au ales să studieze la Facultatea de Matematică și Informatică. De remarcat este că aproape 1400 de tineri, mai mult de 40% din totalul celor care au confirmat, au fost înmatriculați în regim cu taxă.

Oferta educațională a UVT pentru sesiunea de toamnă include și 11 locuri bugetate destinate absolvenților de licee situate în mediul rural.

Admiterea de toamnă la UVT are loc în perioada 3-16 septembrie, după un calendar stabilit de fiecare facultate. Pentru a afla perioada exactă de admitere, cei interesați se pot informa pe pagina de internet a Universității, la adresa: https://www.uvt.ro/ro/admitere/2018/

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email