colinde

Concert de Colinde la Universitatea de Vest din Timișoara

Stimate jurnaliste, stimați jurnaliști,

Iată că am intrat în perioada magică dinaintea Sărbătorilor de iarnă, perioadă în care avem prilejul de a ne aduna împreună – prieteni, familie, colegi – și de a petrece clipe de tihnă și bună dispoziție.

 

Rectoratul Universității de Vest din Timișoara și Decanatul Facultății de Muzică și Teatru al UVT are bucuria de a vă invita joi, 19 decembrie, de la ora 16:30, în Aula Magna „Ioan Curea”, la „Concertul de colinde și muzică instrumentală”, susținut de Ansamblul vocal și instrumental de muzici tradiționale, pentru a sărbători apropierea Crăciunului în mijlocul comunității din care facem parte.

Ansamblul vocal și instrumental de muzici tradiționale este condus de prof.univ.dr.habil. Lucian Emil Roșca, iar coordonatorii Grupului Vocal care va evolua în cadrul evenimentului sunt lector.univ.dr. Ion Alexandru Ardereanu și cda.dr. Adrian Călin Boba.

Vă așteptăm, așadar, în număr cât mai mare, însoțiți de cei dragi, tinmișoreni de toate vârstele, profesori, studenți, elevi, părinți sau admiratori ai melodiilor de sezon, ai colindelor și muzicii instrumentale specifice sărbătorilor de final de an.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email