Img - Concert Nicolae Furdui Iancu

Concert Nicolae Furdui Iancu făcut cadou de UVT și CECCAR timișorenilor în anul Centenarului

21 NOIEMBRIE 2018

Concert Nicolae Furdui Iancu făcut cadou de UVT și CECCAR timișorenilor în anul Centenarului

Spectacol de excepție oferit timișorenilor de către Universitatea de Vest din Timișoara și  Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Interpretul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu și formația Crai Nou vor susține un concert în Aula Magna a Universității, intrarea fiind liberă, în limita locurilor disponibile.

„Nicolae Furdui Iancu întruchipează spiritul valorilor românești. Este o bucurie să putem oferi, alături de partenerii noștri de la CECCAR, acest cadou timișorenilor, mai ales că ne aflăm în anul Centenarului și în pragul sărbătoririi Zilei Naționale. Promovarea adevăratelor valori este una dintre prioritățile noastre, este un act de normalitate, prin care susținem dezvoltarea corectă a societății noastre, prin care ne propunem să arătăm încotro vrem să ne îndreptăm în următorii 100 de ani”, spune rectorul UVT, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

„Dincolo de a fi oameni ai cifrelor, profesioniștii contabili au probabil cel mai nobil suflet, sensibili la tot ceea ce este frumos și reprezentativ pentru națiunea română. La Timișoara, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România va organiza în perioada 22-23 noiembrie conferința –Contabilitate și profesia contabilă în anul Centenarului, iar seara ne vom bucura, împreună, alături de un român autentic: Nicolae Furdui Iancu. Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara va fi, pentru mulți dintre noi, o revedere, într-un context deosebit, mai ales că suntem în pragul sărbătoririi Zilei Naționale din anul Centenarului”, a declarat prof. dr. Ovidiu Constantin Bunget, președintele Consiliului filialei CECCAR Timiș

Timișorenii interesați sunt așteptați la spectacol, joi, 22 noiembrie, de la ora 19.00, în Aula Magna a UVT, bd. Vasile Pârvan 4.

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email