uvt-9

Conferința de lansare a proiectului ECO_VITAL_UVT

Avem plăcerea de a vă invita să participați vineri, 29 mai 2020, de la ora 12, la Conferința de lansare a proiectului

ECO_VITAL_UVT

Calitatea vieții, cu atitudine și leadership, prin caracter, educație, competență și influență

Proiectul face parte, începând cu acest an, dintr-un program integrat de formare a competențelor și abilităților de viață prin conștientizare și responsabilizare în context ecobiopedagogic. Proiectul se înscrie în cadrul unui program de formare a competențelor cheie pentru tinerii din școli, licee și universitate, prin activități integrate, iar în viitor își va găsi sustenabilitate prin elevii care vor deveni viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara.

Conferința va avea loc pe Platforma Google-Meet, cu participarea conducerii UVT, a echipei de proiect și a invitaților: elevi, studenți, precum conducerea ISJ Timiș, alături de profesori coordonatori din liceele timișorene participante la proiect: Colegiul Național Bănățean, Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga”, Colegiul Economic „F.S. Nitti”, Liceul Teoretic „William Shakespeare”, Liceul de Arte Plastice Timișoara, Liceul Teoretic  “Grigore Moisil”, Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”, Liceul Teoretic „Bartók Béla”, Liceul Tehnologic de Silvicultură si Agricultură „Casa Verde”, Liceul Teoretic „Dositei Obradovici”.

Echipa de proiect este formată din specialiști în pedagogie și științele educației, dar și cadre universitare UVT, din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie, Facultatea de Matematică şi Informatică, ca și cercetători ai ICAM-UVT, fiind coordonată de managerul de proiect, conf. univ. dr. Maria Niculescu, din partea Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic – DPPD – UVT, email: maria.niculescu@e-uvt.ro.

Linkul de participare la conferința online:

Participați cu Google Meet

meet.google.com/sty-pred-kon

Vă așteptăm cu drag, online!

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email