Revista presei

16 ianuarie 2019

Facultatea de Matematică din cadrul UBB lansează un program postuniversitar dedicat securităţii sistemelor informatice

Un program post universitar de securitate a sistemelor informatice este iniţiat de Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), arată un comunicat transmis pe 15 ianuarie.

Marilen Gabriel Pirtea, coordonator al unei teze de doctorat la Universite Paris 1 Pantheon-Sorbonne

Astăzi, la Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne, în calitate de coordonator, în cotutela, al Tezei de doctorat “Impactul crizei asupra capitalului investit în Europa de Est”, elaborată de Mihai Precup, am participat, alături de mari personalități ale lumii academice economice, recunoscute în Franța și la nivel internațional, la susținerea publica a Tezei cercetării sale doctorale. 

Liceul de stat din România de unde elevii pleacă direct la Oxford şi Cambridge

Tot mai mulţi elevi români prefera să studieze la universităţi de elită de peste hotare. Bibliotecile şi studiul individual i-au ajutat să pătrundă într-un mediu academic în care concurenta este extraordinară.

Joburi in Germania pentru studentii care vor sa lucreze in vacanta de vara

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta organizarea selectiei pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni).

Universitatea „Babeș-Bolyai” se promovează în Ungaria

La evenimentul ajuns la cea de-a XIX-a ediţie au participat aproximativ 52.000 de vizitatori, elevii de liceu sau studenții din anii terminali.

Copyright © 2018 DCIMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională