Revista presei

19 octombrie 2018

Universitatea de Vest a parafat parteneriate cu Ripensia şi FRF. Răzvan Burleanu: „Timişoara merită să aibă un stadion modern”

Răzvan Burleanu a fost prezent la sediul Universităţii de Vest din Timişoara cu ocazia parafării parteneriatelor „strategice” dintre instituţia de învăţământ superior şi federaţie, respectiv dintre UVT şi clubul FC Ripensia. Roş-galbenii vor beneficia de facilităţi le universităţi şi chiar vor adopta, neoficial, şi numele acesteia. Preşedintele FRF a atins şi problema spinoasă a Capitalei Banatului, lipsa unei arene la standardele actuale.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ împlinește 158 ani. Expoziția «Flori de toamnă» în program

Începând de poimâine, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi va celebra împlinirea a 158 de la fondarea primei universităţi moderne a României.

În perioada 21 – 31 octombrie, în cadrul Zilelor Universităţii, sunt pregătite o suită de evenimente în acest scop. Punctul culminant, ceremonia „Dies Academici“, va avea loc vineri, 26 octombrie 2018, de la ora 11.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu“, cu participarea ambasadorului Statului Israel în România, Tamar Samash.

Unde se află UBB în clasamentul Times Higher Education

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca își păstrează locul între cele mai prestigioase universităţi din lume. Acest lucru reiese din datele publicate recent de Times Higher Education (THE). Astfel, Universitatea Babeș-Bolyai este singura universitate românească inclusă în clasamentul aferent Științelor Educației, în care ocupă poziția 401+. În ceea ce privește domeniul Business&Economics, UBB se situează pe poziția 501+, alături de Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea din București și Academia de Studii Economice din București.

Ambasadorul Croaţiei la Bucureşti a vizitat Universitatea Valahia şi mai multe uzine din industria de apărare

Ambasadorul Republicii Croaţia în România, Davor Vidis, a vizitat, joi, mai multe uzine din judeţul Dâmboviţa, care activează în industria de apărare, după ce, în cursul dimineţii, a purtat discuţii cu reprezentanţii autorităţilor locale şi ai Universităţii Valahia din Târgovişte, în perspectiva iniţierii unor parteneriate bilaterale.

Jumătate dintre profesorii României cred în DICTATURĂ, RASISM, HOMOFOBIE şi INTOLERANŢĂ

Aproape jumătate dintre profesorii români sunt de acord cu un regim dictatorial, sunt de părere că homosexualitatea nu poate fi acceptată şi se declară pentru pedeapsa cu moartea. În acelaşi timp, aproximativ 1 din 3 dascăli nu vrea să aibă de a face cu persoane de etnie romă sau din comunitatea LGBT, iar 31,6% dintre profesori cred că – uneori – ”bătaia e ruptă din Rai”, potrivit unui studiu realizat de patru cercetători ai Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj.

Universitatea de Vest a parafat parteneriate cu Ripensia şi FRF. Răzvan Burleanu: „Timişoara merită să aibă un stadion modern”

https://www.pressalert.ro/2018/10/universitatea-de-vest-parafat-parteneriate-cu-ripensia-si-frf-razvan-burleanu-timisoara-merita-sa-aiba-un-stadion-modern/

Universitatea de Vest Timisoara intra in domeniul fotbalului. Au fost semnate acorduri cu FRF si Ripensia

http://www.tion.ro/universitatea-de-vest-timisoara-intra-in-domeniul-fotbalului-au-fost-semnate-acorduri-cu-frf-si-ripensia/2129859

Ripensia și FRF au semnat parteneriate cu UVT

http://www.radiotimisoara.ro/2018/10/18/ripensia-si-frf-au-semnat-parteneriate-cu-uvt/

Când va avea Timişoara un stadion nou? Răzvan Burleanu: “E mai degrabă rolul politicienilor la nivel local ca să facă lobby la Guvern”

http://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/cand-va-avea-timisoara-un-stadion-nou-razvan-burleanu-e-mai-degraba-rolul-politicienilor-la-nivel-local-ca-sa-faca-lobby-la-guvern-17561819

Parteneriat strategic între Federaţia Română de Fotbal şi Universitatea de Vest din Timişoara

https://www.frf.ro/featured/parteneriat-strategic-intre-federatia-romana-de-fotbal-si-universitatea-de-vest-din-timisoara/

Răzvan Burleanu a primit un ghiozdan și un tricou cu numărul 10: ”Timișoara merită o investiție pentru un stadion modern”

http://www.tmsport.ro/fotbal/razvan-burleanu-a-primit-un-ghiozdan-si-un-tricou-cu-numarul-10-timisoara-merita-o-investitie-pentru-un-stadion-modern/

Copyright © 2018 DCIMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională