Revista presei

23 octombrie 2018

Cum vrea UVT să înființeze întreprinderi cu profil non-agricol în zona urbană din Regiunea Vest?

Sfârșitul săptămânii trecute a adus la Universitatea de Vest din Timișoara Conferința de Antreprenoriat-Tech și Inovare Socială, care a avut drept scop promovarea și dezvoltarea antreprenoriatului în domeniul științelor exacte și în alte domenii relevante, cât și identificarea de aspecte de inovare socială.

Expozitii, workshop-uri si balet contemporan la primul eveniment de design romanesc din Timisoara

Timișoara Design Days invită timișorenii la primul eveniment de design din capitala Banatului, unde vor putea admira creațiile designerilor români de obiect, vestimentar, mobilier și nu numai!

80 de studenţi fac practică printr-un program european la companii regionale

80 de studenţi ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi vor beneficia de stagii de practică în cadrul proiectului „Simulator de carieră“ care este implementat de Fundaţia Dreptul la Educaţie.

François Désérable – Premiul Goncourt – alegerea României 2017, își lansează romanul la Timișoara

Este în preferințele studenților români francofoni! Cărțile sale s-au aflat pe toate listele marilor premii literare din Franța anul trecut (Goncourt, Renaudot, Femina, Médicis, Marele Premiu al Academiei Franceze, Premiul Jean Giono). A primit Premiul Goncourt – Alegerea României, iar acum vine la Timișoara să-și întâlnească cititorii!

Program de învăţare la locul de muncă, pentru studenţi

„Simulatorul de Carieră” va duce la creşterea gradului de angajabilitate a 130 de studenţi din regiunile Nord Est şi Sud Est prin participarea la programe de învăţare la locul de muncă

80 de studenţi ai Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi vor beneficia de stagii de practică în cadrul proiectului „Simulator de Carieră”. Proiectul prevede stagii de formare pentru tineri pe o perioadă de doi ani şi este implementat de Fundaţia Dreptul la Educaţie. Obiectivul general este creşterea gradului de angajabilitate a 130 de studenţi din regiunile Nord Est şi Sud Est prin participarea la programe de învăţare la locul de muncă.

Porţi deschise la Curtea de Apel Timişoara

De Ziua Justiţiei Civile Europene, Curtea de Apel Timişoara organizează vizite de informare pentru studenţi şi elevi şi un program de mentorat adresat studenţilor de la Drept.

În 25 octombrie, în Europa este celebrată Ziua Justiţiei Civile Europene, eveniment al cărui scop este de a apropia justiţia de beneficiarii ei, de a-i ajuta să fie mai bine informaţi cu privire la drepturile lor şi la modul în care funcţionează sistemul judiciar, de a facilita accesul justiţiabililor la actul de justiţie.

Copyright © 2018 DCIMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională