Revista presei

26 noiembrie 2018

VIDEO Simona Halep, după ce a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara "Atunci când îți dorești cu adevărat ceva, nu trebuie să renunți"

Sportiva Simona Halep, numărul unu mondial în tenis, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa „Beneficiorum Publicorum” din partea Universităţii de Vest din Timişoara. La finalul ceremoniei, Simona a vorbit despre finalele de la Roland Garros și le-a transmis tinerilor să nu renunțe la ceea ce își doresc cu adevărat.

Cei mai buni dintre cei buni. Universitatea de Vest a premiat, din nou, excelența

Gala Premiilor UVT, ajunsă la ediția cu numărul patru, și-a desemnat, sâmbătă seară, câștigătorii. Profesorii care au avut rezultate remarcabile în domeniile lor de activitate, dar şi colaboratorii care au ajutat la ridicarea prestigiului UVT, au fost premiaţi.

O nouă ediție a Galei Excelenţei Timişorene! Evenimentul stă, anul acesta, sub semnul Centenarului Marii Uniri!

Gala Excelenţei Timişorene este un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate!

Ediţia din acest an a Galei Excelenţei Timişorene stă sub semnul Centenarului Marii Uniri.

“Împreună, salvăm Liceul Lenau!” Şi tot poţi să ajuţi elevii de aici să aibă parte de condiţii decente

La Timişoara se dă startul unei noi campanii umanitare, de această dată pentru salvarea unităţilor de învăţământ din oraş.

Şi pentru că Liceul Ion Vidu este unica şcoală de muzică din regiune, iniţitorii acţiunii au început de aici, iar demersul este spijinit şi de conducerea Inspectoratului Şcolar.

Conferinta "Patrimoniul universitar iesean. Istorii, evolutii, perspective", la Zilele Muzeului Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi

Moment important pentru comunitatea stiintifica si istorica a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi. Totul ete legat de a VIII-a editie a evenimentului intitulat Zilele Muzeului Universitatii “Cuza”, care se va desfasura anul acesta pe data de 27 noiembrie 2018, începând cu ora 9:00, în mansarda Muzeului.

UVVG și ISJ Arad au lansat modulul FEDE „Cultură și cetățenie europeană”

Aula „Magna Universitaria” din Campusul Universitar din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a găzduit, zilele trecute, lansarea modulului FEDE: „Cultură și cetățenie europeană”.

Modulul a fost prezentat studenților UVVG de către d-na prof. Lauren Michaud, reprezentant al FEDE (Federation for Education in Europe – Fédération Européenne Des Ecoles) și d-na prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

„Întâlniri cu…TÂLC, România 100 – VOCILE TIMPULUI, Trecut – Prezent – Viitor”, ediția a XIV-a, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Pe 22 noiembrie, în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Departamentul de Consiliere Profesională s-a desfășurat cea de-a XIV-a ediție din cadrul proiectului „Întâlniri cu…TÂLC”, ediție subintitulată „România 100 – VOCILE TIMPULUI”, Trecut – Prezent – Viitor”. 

Ligia Deca: Proiectul ”România educată” va fi lansat pe 5 decembrie

Proiectul “România educată” va fi lansat pe 5 decembrie, a declarat consilierul de stat în cadrul Departamentului educaţie şi cercetare al Administraţiei Prezidenţiale, Ligia Deca, într-un interviu acordat Agerpres, precizând că una dintre propuneri vizează standardizarea evaluărilor, astfel încât acestea să nu mai poată fi folosite ca “o pedeapsă”.

Febra cadourilor în școli: 500 lei pentru educatoare iar directoarea un voucher Ikea/emag

Crăciunul se apropie cu pași repezi atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În școli și grădinițe deja au început pregătirile pentru acest eveniment. De la serbările școlare la…cadourile pentru educatoare și personalul din grădinițe. 200 lei de persoană pentru un cadou și toată lumea va fi fericită.

Copyright © 2018 DCIMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională