Revista presei

29 noiembrie 2018

Excelența, premiată la Timișoara! Elevii de 10, olimpicii, artiștii și cercetătorii timișoreni, recompensați de municipalitate

Gala Excelenței Timișorene debutează cu premierea celor mai buni elevi din orașul de pe Bega.

Galei Excelenţei Timişorene este un eveniment tradiţional anual, dedicat timişorenilor care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în diferite domenii de activitate, fiind organizat de Primăria Municipiului Timişoara şi finanţat de Consiliul Local Timişoara.

Introducerea studiului universitar dual ca posibilă soluție pentru îmbunătățirea situației actuale a forței de muncă

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privați de pe piața românească, propune ca posibilă soluție la situația forței de muncă învățământul universitar dual, într-o dezbatere care a reunit factori decizionali ai sectorului politic, precum și actori cheie din domeniul educațional. Demersul a fost început de Kaufland odată cu demararea unei ample cercetări realizate cu sprijinul Academiei de Studii Economice București.

Cresc salariile în educaţie. Se adaugă două noi sporuri

De la 1 Decembrie, fiecare cadru didactic primeşte 10% în plus, la salariu, spor de suprasolicitare! Apoi, de la 1 ianuarie, spor pentru condiţii vătămătoare.

„Dreptul copiilor la educaţie ne obligă să fim responsabili în faţa lor“

Nimic din această lume nu poate să ne facă să încălcăm drepturile omului şi cu atât mai mult drepturile copilului. Preambulul „Declaraţiei drepturilor copilului“, emisă în 1959 de către Organizaţia Naţiunilor Unite, prevede un lucru esenţial: „Omenirea este datoare să ofere copiilor ce este mai bun din ce are de oferit“. Noi, adulţii, avem datoria de a face tot ce ne stă în putinţă să ajutăm copiii să crească, să se dezvolte şi să aibă libertatea de a alege.

Copyright © 2018 DCIMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională