Revista presei

8 noiembrie 2018

Studenții UVT, școliți în managementul timpului, al stresului și al emoțiilor

Experiența academică la UVT nu însemnă doar dobândirea unor cunoștințe și competențe care să susțină efortul studenților în a obține performanță și satisfacție la viitorul loc de muncă. Experiența academică înseamnă totodată oportunitatea cunoașterii de sine, precum și șansa de a învăța diverse tehnici care să ajute la obținerea unor rezultate bune în sesiune, cât și în dezvoltarea personală.

Gala Excelenței Bănățene, pentru promovarea valorilor și culturii acestei zone

La Timișoara va avea loc Gala Excelenței Bănățene. Reprezentanții Consiliului pentru Excelență Timișoara vor oferi premii celor care au făcut performanță în diverse domenii.

Joburi pentru studenți și absolvenți la Zilele Carierei în Universitatea Politehnica Timișoara

Peste 60  de companii naţionale şi internaţionale vin cu oferte de proiecte de diplomă, oferte de practică, oferte de locuri de muncă și alte posibilităţi de colaborare).

50 de cărți pentru 50 de licee, la 100 de ani de Politehnică timișoreană

Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Continental Automotive Products SRL organizează cea mai mare campanie de donare de carte pentru liceele din jumătatea de vest a României. În cadrul acțiunii, vor fi distribuite 2500 de volume de carte tehnică pentru a încuraja tinerii să se orienteze spre studii în domeniile ingineriei.

Huawei Enterprise lansează, pentru studenții români, programul HAINA

Huawei Enterprise a inceput în luna noiembrie programul HAINA – Huawei Authorized Information and Network Academy – ce oferă studenților români ocazia de a obține, în mod gratuit, competențe și certificări aliniate la standardele internaționale în domeniile de rețelistică și Cloud, prin intermediul unei platforme de cursuri online pe site-ul www.huaweiacad.com. Mai mult, studenții ce obțin certificări prin acest program vor avea ocazia să se înscrie și la competiția internațională Huawei ICT Competition ce va avea finala națională in Iași, în luna martie 2019, iar apoi, finala internațională în Shanghai, in luna iunie 2019.

Copyright © 2018 DCIMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională