Foto - semnare memorandum (1)

UVT colaborează cu Universitatea Naţională Chonbuk din Rep. Coreea. Schimburi de studenți și noi proiecte de cercetare pe axa Timișoara – Coreea

La inițiativa Ambasadei Republicii Coreea în România, Universitatea de Vest din Timișoara a semnat un Memorandum de Înţelegere cu Universitatea Naţională Chonbuk, Rep. Coreea.

Astfel, cele două universități vor depune eforturi pentru a dezvolta cooperarea în schimburile de studenți, profesori și cercetători. De asemenea, se dorește derularea în comun de proiecte de cercetare și acțiuni academice. Memorandumul are o valabilitate de cinci ani.

Ceremonia de semnare a avut loc la sediul Academiei Române, Filiala Timişoara, Memorandumuuri de Înţelegere cu universitatea coreeană fiind semnate și de către Universitatea Politehnica Timișoara şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului.

La ceremonie au participat reprezentanți ai universităţilor implicate, precum şi Excelenţa Sa Domnul KIM Eun-joong, Ambasador al Republicii Coreea în România.

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email