Play Video

Despre UVT TV

UVT-TV, laboratul de televiziune dedicat studenților pasionați de jurnalism! Suntem aici să redăm evenimente care au loc în UVT și în Timișoara: conferințe, lansări de carte, competiții sportive sau vizite ale unor personalități importante.

Vrei să afli mai multe despre UVT TV?
Accesează una dintre platformele de mai jos:

Filmare

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Editare

Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus.

Copywriting

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Suport tehnic

Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus.

Filmări live

La UVT-TV dispunem de un studio performant și de echipamente de ultimă generație, necesare pentru realizarea materialelor audio și audio-video: cabină antifonată pentru înregistrare voce, studio pentru interviuri, camere de filmat 4K (atât pentru studio, cât și pentru teren), lumini, echipamente pentru sunet, aparat foto & gimble, computere pentru montaj și redactat texte.

Echipa de bază a UVT-TV este formată din 2 cameramani&montajori, un editor și un coordonator, cărora li se alătură studenți voluntari.

Interviuri

UVT-TV vă propune rubrici săptămânale, cum ar fi: Studentul Săptămânii, Sănătate și Mișcare, sau Terapia prin (re)Cunoaștere. În cadrul lor abordăm subiecte de actualitate, învățăm să (ne) cunoaștem și aflăm care sunt experiențele studenților care studiază în străinătate, sau a studenților care vin să studieze în România!

Copyright © 2018 DCIMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională